— Welkom! —

Mijn naam is Merlijne Opstal. Ik heb een grote interesse in de gezondheid van de gehele mens en onze omgeving. Voor mij is het onderhouden van mijn lichaam de basis voor een goede gezondheid. Voeding en beweging spelen daarin een belangrijke rol. Leren luisteren naar je eigen lichaam is cruciaal om aan te voelen wat jouw lichaam echt nodig heeft. Zorgen voor onze aarde is net zo belangrijk. Zij is overigens degene die ons van levensmiddelen voorziet. Zo moeten ook wij ons steentje bijdragen in de cirkel van het leven.

 

Voor zolang ik mij kan herinneren heb ik mij geïnteresseerd in voeding, beweging en gezondheid. In het jaar 2016 was er voor mij een keerpunt omtrent deze onderwerpen. Na het volgen van verschillende stromingen omtrent voeding en sport heb ik geleerd dat er voor gezondheid een balans tussen consequent zijn en jezelf toestaan nodig is. Vanaf dat moment ben ik mij meer gaan verdiepen en scholen in voeding en beweging.

Merlijne Opstal - Feeling Fitt

Ik heb ontdekt dat het niet zo ingewikkeld is. Terugkeren naar de natuur en onszelf is de belangrijkste factor op weg naar gezondheid. Echter, ondervinden wat dat precies is blijkt een hele opgave. Onze maatschappij biedt momenteel ontzettend veel verschillende informatie over gezondheid, waardoor we de draad soms kwijt kunnen raken. Daarbij komt dat iedereen ook weer verschillend in elkaar zit, wat voor de één werkt, werkt niet altijd voor de ander. Ik sta graag naast je als coach in de zoektocht naar de gezondste versie van jou!

 

Achtergrond

 

Ik geef persoonlijk voedingsadvies, scholing over gezonde voeding en trainingen in bootcamp en winterzwemmen. Mijn doel is om mensen te helpen zich vitaal en fit te voelen. Ik heb de opleiding tot Natuurvoedingskundige aan de Kraaybeekerhof Academie in Driebergen voltooid en ben sinds 2019 werkzaam in Zutphen en omgeving. Sinds 2021 ben ik ook gediplomeerd gewichtsconsulent ter aanvulling op mijn werk als natuurvoedingskundige. Dit maakt dat een deel van mijn consulten worden  vergoed door de verzekeraar. Tevens heb ik het certificaat voor instructrice winterzwemmen Russische methode van Ewout Staartjes ontvangen.